Снимки Флагман.бгРибарски кораб е пламнал като факла в района на пристанището

...
Снимки Флагман.бгРибарски кораб е пламнал като факла в района на пристанището
Коментари Харесай

Огнен ужас! Кораб пламна като факла в Созопол

Снимки Флагман.бг

Рибарски транспортен съд е горящ като факла в региона на пристанището в Созопол, научи Флагман.бг.

``
реклама

Помещението до машинното поделение, което е било цялостно с огромен размер горими материали се е запалило по незнайни до момента аргументи, а паралелно с него пламнала и койотата на палубата. На място идва екип от Първа РСПБЗН-Бургас (Районна работа пожарна сигурност и отбрана на населението), който обаче се озовава пред проблем.

Оказва се, че температурта, която се е развила във вътрешността, не разрешава на пожарникарите да доближат горящите пространства. Не можело да се употребява и вода за гасенето, защото въпреки всичко става въпрос за транспортен съд и имало заплаха той да потъне. На процедура единствената алтернатива пред тях се оказва изпомпването на вода от кораба до момента в който той се гаси.

„ Дейсвията на огнеборците потвърдиха равнище на професионализъм, което може единствено да бъде похвално. Такова нещо не сме виждали, само че съумяха да спасят кораба “, разясниха очевидци на гасенето.


ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР